Missie & visie

I.T. International Top Trading levert producten van een hoogwaardig niveau, met een lange levensduur. Dit zal resulteren in een trouwe en sterke langdurige relatie met onze klanten. Dit is de basis voor succes!

OP WEG NAAR DE WERELD VAN MORGEN!

Duurzaamheid is een van de belangrijkste aspecten van deze tijd. Als bedrijf denken wij hier graag aan mee. Wij streven ernaar om producten te maken met een zo lang mogelijke levensduur. Door middel van de volgende aspecten:

  • Gebruik van minder materialen: Voor onze constructies gebruiken wij staalsoorten en materialen van een hoogwaardig niveau. Daardoor wordt de gebruikte hoeveelheid materialen beperkt.
  • Goede conservering (afwerking): Dit resulteert in een langere onderhoudsvrije levensduur van onze producten. Door onze producten thermisch te verzinken biedt het optimale resistentie tegen corosie.
  • Repareren en hergebruiken: Voor onze producten maken wij gebruik van materialen die gemakkelijk gerepareerd, vervangen en hergebruikt kunnen worden. 
  • Optimaal gebruik van transport: Onze vrachten leggen ongeveer 2000 tot 3000 kilometer af om de gewenste eindbesteming te bereiken. Daardoor willen wij onze vrachtruimte optimaal benutten. Daarzom stellen wij het op prijs als de klant hier begrip en geduld voor heeft.
  • Milieuvriendelijke wereld: Onze producten komen vanuit buiten Europa. Het is ons belang om ook daar een milieuvriendelijk productieproces te handhaven. Want het is tenslotte zo dat wij maar op een aarde leven en deze ook in alle respect moeten behandelen.
  • Staal is 100% recyclebaar.