Missie en Visie

I.T. International Top Trading levert producten van een hoogwaardig niveau, met een lange levensduur. Dit zal resulteren in een trouwe en sterke langdurige relatie met onze klanten. Dit is de basis voor succes!

Op weg naar de wereld van Morgen!

Duurzaamheid is een van de belangrijkste aspecten van deze tijd. Bij I.T. International Top Trading dragen wij hier waar mogelijk graag een steentje bij. Wij streven ernaar om producten te maken met een zo lang mogelijke levensduur. Door middel van de volgende aspecten:

Gebruik van minder materialen

Voor onze constructies gebruiken wij staalsoorten en materialen van een hoogwaardig niveau. Daardoor wordt de gebruikte hoeveelheid materialen beperkt.

Goede conservering (afwerking)

Dit resulteert in een langere onderhoudsvrije levensduur van onze producten. Door onze producten thermisch te verzinken biedt het optimale resistentie tegen corosie.

Repareren en materiaal hergebruiken:

Bij de productie van onze goederen gebruiken we materialen die makkelijk te herstellen, vervangen en opnieuw te gebruiken zijn, om duurzaamheid te bevorderen.

Optimaal gebruik van transport en logistiek:

We streven naar maximale vrachtruimtebenutting en efficiënte om onze logistieke routes zo duurzaam mogelijk te maken.

Streven naar een milieuvriendelijke en betere wereld:

Wij vinden het van groot belang om volgens een milieuvriendelijk proces te handhaven, omdat we maar één aarde hebben die we met respect moeten behandelen.

Foto 10-07-18 22 31 23

Ik heb een passie voor het creëren van kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van onze klanten en tegelijkertijd duurzaam zijn. Stalen producten zijn herbruikbaar, je kunt ze repareren, aanpassen, herstellen, opnieuw conserveren en ze zijn voor 99.99% recyclebaar. Met mijn uitgebreide ervaring in de sector en mijn focus op innovatie en klantgerichtheid, ben ik samen met de engineurs en producenten toegewijd aan het leiden van ons bedrijf naar nieuwe hoogtes en het leveren van waarde aan onze klanten en de samenleving als geheel''